Cherchez à les horles virton?

les horles virton
 
Accueil.
La Vallée de Rabais. Les conditions de location Prijzen. Les circuits Découverte. FIN D'ANNÉE' AU CLOS DES HORLES. Verhuur familie chalets Clos" des Horlès" in een rustige en groen. In het park kunt u petanque en tafeltennis spelen voor kinderen.
Vakantiedorp Les Horlès Wallonië België Toerisme.
Les Horlès is een klein gezinsvriendelijk vakantiepark dat deel uitmaakt van het recreatiecomplex Vallée de Rabais. De vakantiegangers van Horlès kunnen in alle rust genieten van alle faciliteiten van Vallée de Rabais waaronder de grote speeltuin die de verbinding maakt tussen deze twee parken.
Vakantiehuis Vallee De Rabais 2 in Virton huren bij Belvilla.
Vakantiehuis Virton Ardennen, Arlon-Bouillon-Virton en omgeving 6 personen. Ruim opgezet bungalowpark 80 ha, 5 km. Het kleine familiepark Clos les Horles 40 bungalows maakt deel uit van Vallée de Rabais. Reserveert u voor Clos les Horles, dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Vallée de Rabais.
Camping 4 sterren Floreal Colline de Rabais bij Virton, Wallonië.
Safari tent met sanitair en kachel. Wij nodigen u uit om onze verschillende formules te ontdekken op onze 4-sterrencamping Floreal Colline de Rabais te Virton. Merk op dat Floreal speciale kortingen geeft aan leden van het ABVV 10% en leden van de Algemene Centrale 25%.
Les Horlès OurtheSomme.
Plattegrond van het park Les Horlès ensemble Plattegrond van het park Les Horlès zoom. De pracht van de bossen, de bloemrijke weilanden, de natuurlijke gebieden, het godsdienstige, militaire of burgerlijke patrimonium van de Gaume vormen voor elk een ideale vakantiebestemming. Met als vertrekpunt het vakantiepark Vallée de Rabais zijn volgende uitstapjes een verplaatsing waard.: Militaire rondrit met een bezoek aan Montauban, Montmédy en de citadelle Vauban, het fort van de lijn Maginot Fermont. Folkloristische rondrit: het museum van de Gaume en de Canadese totem van Virton, de kapel van Torgny.
Vakantiehuis Vallee De Rabais 1 in Virton huren bij Belvilla.
Vakantiehuis Virton Ardennen, Arlon-Bouillon-Virton en omgeving 8 personen. Ruim opgezet bungalowpark 80 ha, 5 km. Het kleine familiepark Clos les Horles 40 bungalows maakt deel uit van Vallée de Rabais. Reserveert u voor Clos les Horles, dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Vallée de Rabais.
Vakantiehuis Clos des Horles België Virton Booking.com.
Wanneer wilt u verblijven in Clos des Horles? Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien. De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Geschikt voor Kamertype. Slaapkamer 1: 2 stapelbedden. Slaapkamer 2: 2 stapelbedden. Slaapkamer 3: 1 tweepersoonsbed. Start tekst dialoogvenster. Grootte Huis: 60 m. Dit goed uitgeruste vakantiehuis is voorzien van een oven, een magnetron, een broodrooster, een koelkast, 4 kookplaten en een waterkoker. Het beschikt ook over een overdekt terras. Het ligt op een terrein van 2 hectare met tafeltennis, petanque en andere spelletjes voor kinderen. Er is ook een barbecueplek. Koffie / theevoorzieningen. Bad of douche. Uitzicht op de tuin. Gehele unit is op de begane grond. Hogere verdiepingen alleen per trap bereikbaar. Droogrek voor kleding. Einde tekst dialoogvenster. Beoordelingsscore host 96., Location de particulier à particulier Chalet agréable situé au cur de la nature, à proximité des lacs et forêts. Vu la région, j'apprécie' les bonnes charcuteries et les bons plats. Les balades avec mon chien sont une source d'énergie. Dans la Vallée de Rabais, à Virton, la capitale de la Gaume!
Vakantiedorp Les Horlès Wallonië België Toerisme.
Les Horlès is een klein gezinsvriendelijk vakantiepark dat deel uitmaakt van het recreatiecomplex Vallée de Rabais. De vakantiegangers van Horlès kunnen in alle rust genieten van alle faciliteiten van Vallée de Rabais waaronder de grote speeltuin die de verbinding maakt tussen deze twee parken.

Contactez nous